Våra aktiviteter

Garviks Camping arrangerar många aktiviteter varje år - både för stora och små. Vi har här sammanställt våra aktiviteter. Detaljer kring datum och tidpunkter hittar du i vår aktivitetskalender. Alla aktiviteter är kostnadsfria - kom du också!

 

Midsommarfirande i Fiskeviken


 

Vi samlas på morgonen och plockar blommar och hämtar björkris. Under dagen pyntas stången och allt förbereds för resning av stången på eftermiddag i Fiskeviken. Då har vi också alltid lekar för stora och små - och inte minst den traditionella "Äggkast-tävlingen". Detta får du inte missa.

 

 

Tipspromenad - varje onsdag


Hela sommaren kör vi tipspromenad för stora och små som vill passa på att röra på sig lite - och även hjärnan för lite trim. En onsdag varje sommar kör vi dessutom långa "Klassiker'n" och då bjuder vi även på korv o dricka. Alla är välkomna - och det är helt gratis!

 

 

 

Garviksdagen med Krabaten


Vår egen speciella dag som startar med "Krabaten" - krabbfisketävling för små och stora. Senare samlas vi runt dansbanan för prisutdelningar, talang/småstjärnorna och vi bjuder på fikabröd och festis. På kvällen blir det Ungdomsdisco och full fart vid mellanviken.

 

 

 

Ungdomsdisco


Musik för de yngre och dansbanan blir både lite "hang-out" och välfylld. Ibland blir det "limbo-tävlingar" och "danstävlingar". Normaltid är kl.20-22 men vissa lördagar är det annan tid som gäller. Se lista.

 

 

 

Sommarstämning på stranden


Sommar & sol är beställt - och vi hoppas självklart att det blir så!
Vi samlas på stranden med grillar, god mat och dricka - ta med bord & stolar! En trevlig kväll bland nära och kära - en riktig höjdare!
Det blir alltid en trevlig kväll - väl mött!

Detaljer kommer sättas upp på campingens informationstavlor!Jympa på stranden


Varje år är ambitionen att kunna erbjuda några gratis jympapass i Fiskeviken. Då tar man med underlag och det goda humöret och kör ett härligt pass till skön musik. Passa på att hålle uppe ångan även under sommaren. Då smakar "läsken" godare sen - vi lovar!

Exakta datum kommer att sättas upp på informationstavlorna på campingen i slutet av juni.

 

 

Fesketävling


Den årliga fesketävlingen avgörs i slutet av juli. Feskegeneral Mickelsson håller i anmälan, regler, inmätning - alltså rubbet. Se anslag på campingen någon vecka innan. Det brukar vara många hungriga feskare med, så se till att putsa på utrustningen och ladda rejält.

Tävlingen hålls i juli - exakt datum kommer att sättas upp på informationstavlorna på campingen.

 

 

Kräftskiva


Varje säsong avslutas med en traditionell kräftskiva i augusti. Vi samlas vid dansbanan - ta med stolar/bord, god mat och dricka. Självklart har vi sånghäften och ni tar med rösten och det goda humöret. Det brukar bli en härlig kväll som avrundar säsongen. Du kommer väl?