Skriv ut denna sida
28 april

Info medlemmar - Årstämman nytt datum

Skrivet av 

Som vi skrev i kallelsen till Årsstämman för 2021 så skulle tidpunkten kunna komma att ändras p.g.a. rådande läge och rekommendationer. Då vår strävan är att så långt det är möjligt kunna genomföra denna "fysiskt” så har vi beslutat att senarelägga den till söndagen den 13/6 med start kl 10.00 och på Rossö Hamncafé enligt ursprunglig kallelse.

Övriga aktiviteter som bryggiläggning och städdag som är planerade samma helg genomförs enligt plan då detta är uteaktiviteter.

Om läget beträffande rekommendationer även då gör det olämpligt så kommer Årsstämman genomföras digitalt den 13/6 med start 10.00. Den begränsning vi har att ta hänsyn till är att årsredovisning mm. skall vara Bolagsverket tillhanda senast under juni månad. Enligt lagen för Ekonomisk Förening så ska årsredovisningen och Revisionsberättelsen finnas tillgänglig senast 14 dagar innan Årsstämman.

Då detta inte är en offentlig handling så kommer den inte finnas på hemsidan utan den som önskar ha ett eget exemplar kontaktar Tommy Gustavsson antingen på mail eller telefon.
0703-48 69 59. Det kommer även finnas ett antal tryckta exemplar hos campingvärden på Campingen.

mvh Styrelsen
Garviks Camping Ek.för.

Läst 1886 gånger
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)