Senaste nyheter från GC

Vi vill härmed informera om att bryggorna kommer tas upp lördag 4/9 kl. 09.00.
Vi ber därför att samtliga båtägare ser till bryggan då är tom för båtar och förtöjningar.

Åter igen väntar vi tills ut i september med att ta upp bryggorna så att vi kan ge alla en förlängd möjlighet att njuta av Garviks Camping och Kosterfjorden.
Skulle vädret vara för dåligt den 4/9 så finns 11/9 som alternativ.

Vi hoppas också ni kan vara delaktiga i att ta upp den vid det tillfället. Ju fler armar, ju kortare tid och bättre samarbete!

Mvh
Styrelsen

24 juli

Vinnare 2021

Under senaste veckan så har vi haft "Garviksdagen" med krabbfisketävlingen "Krabaten" och i går, fredags så hälls också den årliga "Sandslottstävlingen" i Mellanviken.

Garviksdagen / Krabaten
När det gäller Krabatan så var det hela 56 deltagare som fiskade 698 krabbor.
Under dagen var det som vanligt Talang-tävling dock med lite färre deltagare än vanligt.
Vinnare av det prestigefyllda vandringspriset blev Fredrik Lavås (se bild nedan)

fredrik lavås

Sandslottstävlingen
Årets sandslotts-tävling hölls i strålande solsken och här var det underbara kreationer som skapades.
Totalt 13 lag var anmälda vilket är rekord - riktigt kul!

Efter juryns genomgång av samtliga "byggen" så var det team "Man ska ha husvagn"! (Lea, Elsa, Hilda, Joakim och Fredrik), som blev vinnare av 2021 års sandslottstävling.
Se vinnarbygget och vinnarlaget nedan.

Vinnarlaget lagom

Vinnarbygget lagom

03 juli

Camping 2021 & Covid-19 info (Swe/Eng)

flag19 se Information från Garviks Camping

Den 1 juli kom det uppdaterad information kring minskade restriktioner från Regeringen och Folkhälsomyndigheten (FHM).
Camping inom Sverige är "inne" nu och campa i Sverige kan vi göra! 

Fortfarande gäller de generella restriktioner med personligt ansvar kring försiktighet, hålla avstånd, tvätta händer etc. men antal personer på offentliga tillställningar har utökats till 300 (stående/ej numrerade platser) och vi följer löpande alla uppdateringer som kommer. De senaste dagarna har även Norge öppnat sina gränser där norrmän kan åka till Sverige utan karantän vid hämfärd om man är vaccinerad eller har haft Covid (kolla information från norska sidan kring detaljer).

Av den anledning har styrelsen därför beslutat att vi f.o.m 3/7 startar upp våra aktiviteter:

 • ungdomsdisco lördagar
 • Garviksdagen
 • tipspromenader
 • Allsången (med personligt ansvar och avstånd)
 • Garviksrundan (för yngre)

Helt klart ligger camping helt rätt i tiden och just nu ser det ljusare ut. Med nuvarande information så kan vi alltså se fram emot en riktigt härlig sommar på Garviks Camping vilket känns oerhört positivt i dessa tider. 

Avslutningsvis är det viktigt att vi alla tar personlig "frihet under ansvar"vilket bl.a innebär:

 • att vi inte resor till campingen om vi inte känner oss friska
 • att vi håller rekommenderad distans till varandra
 • att vi sköter vår handhygien

För detta så har campingen även i år vidtagit åtgärder som bl.a. utökat städning med extern städfirma, begränsat antal i duschutrymmen samtidigt samt att det finns handrengörning uppsatt på flera platser.

Källor: regeringen.se och folkhalsomyndigheten.se

 

flag19 England Information from Garviks Camping

On the 1'st of July the Swedish Government informed about updated restrictions regarding Covid-19.

General restrictions/rules still apply - keep social distance, washing of hands etc. men number of people attending public events has now increased to 300 people. Last 2-3 days information has also come from Norwegian Government that norwegians can leave Norway without have to stay quaranteed on their return if already vaccinated or if the already have had Covid-19.

For this reason Garviks Camping has decided that we will start our normal activities from Saturday 3'rd of July including:Av den anledning har styrelsen därför beslutat att vi f.o.m 3/7 startar upp våra aktiviteter:

 • disco for kids (Saturdays)
 • "Garvik Day" (17/7)
 • Quiz-walks
 • Music on the beach (24/7)
 • Garviksrundan (running for kids/teens)

Lika last year we have extra cleaning routines which includes an external company for extra cleaning/hygien purposes, limited number of people in shower rooms at the same time and extra hand cleaning sprays set up in several places.

Welcome to Sweden and Garviks Camping!


Sources: Swedish Government och People Health Agency 

 

03 juli

Inbjudan medlemsmöte 2021

OBS! Denna informationen är enbart till medlemmar i Garviks Campings Ekonomiska Förening.

Årets medlemsmöte genomförs lördagen den 24/7 på Rossö Hamncafé med start kl 10.00 och beräknas sluta kring kl 12.00. Enligt traditionen så kommer det finnas kaffe i anslutning till mötet.

28 april

Info medlemmar - Årstämman nytt datum

Som vi skrev i kallelsen till Årsstämman för 2021 så skulle tidpunkten kunna komma att ändras p.g.a. rådande läge och rekommendationer. Då vår strävan är att så långt det är möjligt kunna genomföra denna "fysiskt” så har vi beslutat att senarelägga den till söndagen den 13/6 med start kl 10.00 och på Rossö Hamncafé enligt ursprunglig kallelse.

Övriga aktiviteter som bryggiläggning och städdag som är planerade samma helg genomförs enligt plan då detta är uteaktiviteter.

Om läget beträffande rekommendationer även då gör det olämpligt så kommer Årsstämman genomföras digitalt den 13/6 med start 10.00. Den begränsning vi har att ta hänsyn till är att årsredovisning mm. skall vara Bolagsverket tillhanda senast under juni månad. Enligt lagen för Ekonomisk Förening så ska årsredovisningen och Revisionsberättelsen finnas tillgänglig senast 14 dagar innan Årsstämman.

Då detta inte är en offentlig handling så kommer den inte finnas på hemsidan utan den som önskar ha ett eget exemplar kontaktar Tommy Gustavsson antingen på mail eller telefon.
0703-48 69 59. Det kommer även finnas ett antal tryckta exemplar hos campingvärden på Campingen.

mvh Styrelsen
Garviks Camping Ek.för.

Garviks Camping söker intresserade av sommarjobb hos oss som campingvärdar.
Vår campingvärdar skall arbeta tätt tillsammans med receptionen, vara behjälpliga med att ta emot nya gäster och är vårt ansikte utåt! Är du den personen?
Vi ser gärna att du har någon sorts anknytning till campingen eller Rossö - för då känner du nog oss också!

För mer information ta kontakt med Thomas Andersson, 070-2652327.

01 mars

Officiell - "En sommar på Garvik"

I väntan på bättre tider så har vår Maestro Leffe Palmroth gått in i studion med polaren Bosse och spelat in "En sommar på Garvik". Så nu kan ni njuta av "the official version" medans ni tittar på några sköna sommarbilder från vår härliga camping.

Vilken fin höst vi har haft - t.o.m kanske bättre än sommaren som var lite blötare! Oavsett så närmar vi oss stängningdags för i år!.

Söndag 4/10 kl.12.00 så stängs strömmen av så det är viktigt att ni före dess har tagit eller kommer ta hand om ev. kyl-/frysvaror om ni har sådant kvar.

Det har varit en mycket annrolunda sommar men ändå så har vi haft rätt så bra beläggning. Vi valde att sänka maxantalet av naturliga anledningar så vi tycker att det trots allt har fungerat mycket väl. Det har ocokså varit första hela säsongen med vattentoaletter vilket vi hoppas många av er har satt pris på. Under sommaren pågick arbete att dra igång passerkort-systemet för servicehus, och det beräknar vi vara på plats till nästa säsong.

Nu får ni krypa in era hus, ta fram filtarna och mysa lite - sedan är snart våren tillbaka och vi kan se fram emot att kunna åka till Rossö igen.
Och då hoppas vi att allt är lite mer som vanligt!

Stort tack för i år - vi ses nästa år!

14 juli

Inför höstmötet 25/7 kl.10.00

Information till medlemmar i Ek.föreningen Garviks Camping

Trots pandemi och speciella tider - så är det viktigt att campingen drivs framåt och fortsätter att utvecklas i positiv riktning. För att ge alla medlemmar möjlighet att närvara på Höstmötet så har i år ordnat så att det - förutom möjligheten att närvara på plats - även går att deltaga "via fjärr". Därmed kommer alla kunna närvara var man är: via dator hemifrån (eller annat ställe), ringa in till mötet eller som sagt - närvara fysiskt på plats.

--- Höstmötet kommer hållas i Hamncaféet lördag 25/7 kl.10.00 ---

Dock vill vi begränsa till 1 person/medlemsfamilj och vi kommer självklart hålla stenhårt på 50 personers-direktivet och avstånd i lokalen.

Frågor/förslag till styrelsen

Vi ser gärna att ni kommer med förslag eller frågor - dessa vill vi ha senast 17/7, gärna via fomulärs-länken nedan. Givetvis går det att även lägga i vanliga brevlådan på Duschhuset. Viktigt att det skrivs namn så vi kan ställa ev. kompletterade frågor.
>>> LÄMNA FÖRSLAG/FRÅGA TILL STYRELSEN


Information om Höstmötet lördag 25/7

Under mötet kommer styrelsen bl.a. informera om:

 • Presentation av styrelsen
 • Hur ser styrelsen på sitt uppdrag och arbete och hur man prioriterar
 • lägesrapport ekonomi/beläggning, hur har säsongen startat och förväntat resultat
 • Framtiden och framtidsgruppen.
 • Svar på inlämnade frågor och förslag.

Vi hoppas alla har förståelse för detta och bidrar på ett positivt sätt till att årsmötet kan genomföras på ett bra och effektivt sätt.

--- NYHET TELEMÖTE ELLER WEBBMÖTE ---

Teknisk info - ansluta sig via dator (webbmöte)

Tips: Gör ett prov att ansluta dig i god tid före mötet. Beroende på operativsystem och webbläsare så kan det ta olik lång tid.
Tjänsten stödjer: Internet Explorer 11 (kräver GlobalMeet Audio & Video plugin, Google Chrome 72+, Edge 79+, Firefox 68+.
Det går också att ladda ner ett program till er dator och köra.

I tillägg finns det appar (Globalmeet) till era mobiler som kan användas för att ansluta sig både med bild och ljud (hörlurar rekommenderas):

app store google play
ANGE FÖLJANDE NÄR NI SKALL STARTA WEBBMÖTET:

- Starta webbläsaren och gå till: https://7696353189.globalmeet.com/GarviksCamping
(om ni kör programmet i datorn, ange ovanstående länk/URL till mötet)
- Välj hur du vill ansluta ljud/tal: "Via datorn" (högtalare eller headset) eller "Via telefon" (om du skall ringa in till mötet)
- Ange er epost-adress
- sedan koden: 388948
- Skriv in ert förnamn/efternamn (så ser vi vem som har kommit in.

Om ni valt att ansluta via telefon så ringer du in till mötet:
Tel: +46 8 22 90 90
Kod: 388948

BARA TELEFON?
Det går självklart bra att enbart ringa in till mötet - webbmöte via dator är ett extra komplement för er som har den möjligheten.
Ni ringer nr/kod som anges ovan.

 

Mvh
Styrelsen

Nu har vi sammanställt alla svar som inkommit efter vårt utskick 30/5 - som informerades om både på hemsidan och via Facebook.

De allra flesta har meddelat att de vill stå kvar, men enstaka har tackat nej eller inte skickat svar, och har därför tagits bort från listan. Dessutom har ev. nya intresseanmälningar självklart lagts till. Version 2-2021 ligger nu på hemsidan (Se under Gästinfo - Kölistan).

Uppdatering 2020-06-20:
- de som tackat för sig eller inte lämnat svar har tagits bort
- några som tackat nej har lagts längst ner i listan igen
- nya intresseanmälningar har lagts till.

De personer som lämnar in intresseanmälan under sommaren (i receptionen eller via hemsidan) kommer att läggas till vid nästa uppdatering (ca. sept/okt)

Med avseende på GDPR så har några kolumner numera lagts dolda och era epost-adresser har "maskerats" - men ni bör själva kunna känna igen er epost-adress som ni har lämnat in (och vi har registrerat).

Information om hur vi hanterar kölistan
https://www.garvikscamping.se/index.php/info-gaster/sasongsplats/fakta-om-sasongsplats

Som vanligt uppmanar vi er alla att kolla listan och titta över de uppgifter ni tidigare har lämnat till oss. Om ex.vis epost inte stämmer så kommer ni inte få vårt årliga mailutskick (maj/juni) och ni riskerar därmed att tas bort från listan. Om ni har ändrade uppgifter så maila vår webmaster så uppgifterna uppdateras korrekt på listan.

Ha en trevlig sommar!

Kjell Korshavn
Webmaster och Köansvarig

Sida 1 av 8

Kontakta oss

Garviksvägen 52

45295 Strömstad

Tel: +46 526 223 27

Fax: +46 526 223 07

Email:

Nyhetsmail?

captcha 

GC på Instagram

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Hur vi hanterar cookies?